NIEUWE COLLECTIE VAN TUMBLE ‘N DRY

Yay! De nieuwe lente en zomer collectie voor 2020 van Tumble ’N Dry is gelanceerd, wat worden we daar vrolijk van! Al die zachte zomerse kleuren en printjes toveren een big smile op ons gezicht. Bij Tumble ‘N Dry hebben ze echt overal over nagedacht. De nieuwe spring summer collectie bestaat uit veel frisse kleuren en gave printjes met o.a. leeuwen, schildpadden en andere diertjes. De collectie is onwijs goed met elkaar te mixen en matchen. Je kunt er alle kanten mee op! Vergeet trouwens ook de nieuwe badkleding niet! Nieuw dit seizoen is de Uv-kleding. Deze is veilig voor de kinderhuidjes maar ook nog eens heel fashionable. Wij vinden echt heel veel items van de nieuwe Tumble ‘N Dry collectie echt te gek, en kunnen maar moeilijk kiezen. Toch hebben we dat gedaan, en daarom zie je de komende weken veel items voorbij komen op Kindermodeblog, die we steeds weer op verrassende manieren hebben gestyled. 1 mega leuk kiekje heb ik gister al gedeeld op Instagram, die moet je echt even zien (klik hier voor deze toffe foto)
Maar vandaag delen wij eerst de prachtige inspiratie beelden van Tumble ‘N Dry zelf! Wow, deze sfeerbeelden brengen mij al he-le-maal in de sfeer. Zo lekker fris, ik krijg echt zin in de lente! Wat opvalt bij de jongens collectie zijn de fijne kleuren geel, groen en rood. Deze kleuren samen zijn verrassend tof. Bij de meisjes collectie kun je echt enorm veel leuke en trendy items terug vinden: denk aan flared broekjes in de leukste printjes, vrolijke jurkjes en allerlei schattige t-shirts en hemdjes in te schattige kleuren. Ook voor de allerkleinsten is er onwijs veel leuks! Ik begrijp helemaal dat het lastig kiezen is met de nieuwe collectie van Tumble ‘N Dry, maar laten we gewoon beginnen! Maak jezelf blij en shop snel je favoriete item! HAVE FUN!

Klik hier om naar de webshop van Tumble ‘n Dry te gaan!Klik hier om naar Tumble te gaan!

Tags: , , ,

Plaats een reactie