DIT ZIJN DE NIEUWE SNEAKERS VAN BEAU

DIT ZIJN DE NIEUWE SNEAKERS VAN BEAU

Door: Renske

Door al die blogs over Mink de laatste tijd zou je bijna vergeten dat ik nog 3 andere kids heb rondlopen.
Maar dat ik veel babymode inspiratie deel betekent natuurlijk niet dat ik niet meer genoeg voor de rest shop!

Beau hier gaat nu sinds een half jaar naar school en het gaat supergoed. Hij vindt het onwijs leuk en gaat echt elke dag met veel plezier naar school.
Als ik zo naar hem kijk vind ik ‘m ook ineens zo groot geworden!Komt misschien ook om dat Mink er nu is en hij niet meer mijn jongste is.
Vandaag pakte hij Mink van mij over en zei hij “zo,kom jij maar eens even bij je grote broer zitten”  Ik was serieus gesmolten dat begrijp je.

Hij lijkt niet alleen groter maar is ook letterlijk enorm gegroeid. Vorige week kwamen we erachter dat zijn schoenen niet meer passen. Gelukkig had ik al een nieuw paar sneakers voor hem op het oog.
Misschien heb je ze al al voorbij zien komen, deze toffe leopard sneakers van Vans. Precies zo’n voorbeeld van een leopard printje dat juist heel goed bij jongens kan!
Zeker met de vorm van deze sneaker en de zwarte klittebandjes. Ik was meteen in love en ook Beau vindt ze zelf geweldig! Is ook gewoon heerlijk voor hem dat hij ze op school zelf heel makkelijk aan en uit krijgt.

Ik heb ze nu gecombineerd met een relaxte jeans van Zara en een sweater van Nixnut. Maar in de zomer vin dik dit met een sportieve sok onder een short ook geweldig!

Wat vind jij van deze nieuwe sneakers van Beau?

Ze gaan overal hard maar er zijn hier nog wel een aantal maten op voorraad en anders even goed zoeken want ze verkopen ze bij een heleboel shops!

Tags: ,

Plaats een reactie