DE STOERE NIEUWE OUTFIT VAN BEAU


Door Renske:

Ik ben nog steeds alle nieuwe collecties die binnen druppelen aan het bijhouden. M’n wishlist is inmiddels al veel te lang maar hé, er moet altijd iets te wensen over blijven. Het gaat niet helemaal goed om nog helemaal niets aan te schaffen maar ik moet zeggen, ben best trots op mezelf ?

Nou moet ik wel eerlijk toegeven dat ik de budget en basic kinderkleding hier niet bij meereken maar die kan je ook zo heerlijk tussendoor kopen in het kader van “leuk voor erbij”. En zo shopte ik onlangs even tussendoor deze outfit voor Beau bij elkaar. Het grijze harembroekje met smalle pijpen en stiksel rond de knieën komt van H&M en de stof heeft een soort van wassing zoals bij een jeans. En omdat streepjes gewoon altijd een goed idee zijn en je er niet genoeg van in je kast kan hebben, kon ik deze sweater van Zara ook niet laten liggen. We maken de outfit af met z’n witte Stan Smithjes.

Simpel, comfortabel en toch stoer, wat vinden jullie?

Je shopt het broekje via deze link & de sweater via deze link

IMG_6164 IMG_6162 IMG_6167 IMG_6161 IMG_6163 IMG_6166

Je shopt het broekje via deze link & de sweater via deze link

Is deze combi ook iets voor jouw zoontje?

Tags: , ,

Plaats een reactie