DE NIEUWE STOERE SCHOENEN VAN BEAU


Door: Nathalie

Van de week kwam ik erachter dat Beau zijn sneakertjes bijna te klein zijn en nu de herfst al een soort van in volle gang bezig is ben ik op zoek gegaan naar stoere schoentjes die goed te combineren zijn met de nieuwe kleding in zijn kast.

Voor alle boys koop ik vaak zwarte of witte adidasjes, maar ik wilde dit keer eens wat anders. Schoenen voor jongens vind ik dan ook echt niet makkelijk. De oudste twee willen alleen maar van die felgekleurde voetbalschoenen voor op straat. Heb het geruime tijd tegen weten te houden, maar ben van de zomer overstag gegaan…en ik moet bekennen ze zijn ideaal want ze blijven heel ondanks dat er iedere dag mee gevoetbald wordt.

Naast deze schoenen koop ik dan ook nog iets wat ik leuk vind, zodat die op de juiste gelegenheden gedragen kunnen worden. Voor Beau mag ik gelukkig nog alles kopen wat ik leuk vind, want die heeft gelukkig nog geen mening. Ik wilde graag iets met zwart en half hoog want dat vind ik voor de herfst/winter praktischer en leuker staan bij zijn leggings.

Het merk Vans had ik al vaker voorbij zien komen, maar had ze nog niet eerder aangeschaft. Mijn oog was gevallen op een paar zwart met grijze en dus ben ik ze van de week in de winkel gaan passen. Mijn beslissing was snel gemaakt. Qua kleur was het precies wat ik zocht en door de klittenband zijn ze makkelijk aan en uit te doen. Vandaag draagt hij ze onder een I dig denim broekje met een shirtje van de nieuwe lama collectie van Tiny cottons, maar ze passen eigenlijk bijna overal onder.

Je shopt de schoenen via deze link 

Klik hier om de Vans te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe schoenen van Beau?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie