DIT IS DE NIEUWE OUTFIT VAN BEAU

Door Renske: 

Peuterpubers…… two down, one to go. Tenminste, wel de fase waarin Beau zich momenteel bevindt.

Wij noemen het de terrorfase; niks is goed, alles is NEE, papa mag niks, mama moet alles, en verder mag eigenlijk ook niemand tegen hem praten.

Het praten gaat op zich wel iets beter maar echt verstaanbaar is hij niet. Gelukkig begrijp ik over het algemeen wel wat hij bedoelt maar wanneer ik het zelfs niet snap dan komt de diva in hem naar boven en is het een en al drama.

Ach, we noemen het maar een fase en het zal vanzelf weer beter (Toch?? 🙂 )

Afgelopen weekend wilde ik nieuwe schoenen met hem kopen, normaal gesproken een eitje maar aangezien eigenlijk niemand tegen hem mag praten werd het dit keer ineens een dingetje. Hij heeft de hele schoenenwinkel bij elkaar geschreeuwd maar ik heb toch doorgezet en uiteindelijk een heel tof paar voor hem gevonden. Beau draagt zelf het liefst sneakers wat ik superleuk vind maar daar kan hij natuurlijk niet de hele winter op vooruit.  Met zijn hele brede voeten met hoge wreef kan hij niet zomaar overal in maar gelukkig wel in deze bruine leren halfhoge veterschoenen. Ze hebben een rits zodat ze makkelijk aan en uit gaan en een heel leuke binnenkant van bont voor de koude winterdagen!

Beau draagt ze hier onder een zwarte bikerjeans van Zara en mijn lievelingstrui voor hem van dit moment. De jumping tiger sweater van Iglo + Indi die ik ook onlangs voor hem geshopt had. Klaar voor de winter hoor in deze combi!

Je kunt hier de sweater en schoenen shoppen.

Klik hier om de sweater te shoppen en hier voor de schoenen.

Wat vind jij van deze nieuwe schoenen en sweater? Laat het ons weten op Facebook!

 

Tags: , , , , , , , , ,

Plaats een reactie