MINK IN EEN COMBI VAN NIEUW & OUD

MINK IN EEN COMBI VAN NIEUW & OUD

Mink en Beau schelen 4 jaar en in de kindermodewereld is dat best veel.
Trends en collecties volgen elkaar als een razende op en ik merk dat ik daar zelf aan mee doe.
Van de kleertjes die ik van Beau bewaard heb vind ik maar een heel klein deel nog leuk voor Mink. De rest wordt verkocht, doorgegeven aan bekenden of gedoneerd.
Maar één van de items die ik wel bewaard heb is dit broekje met dolfijnen van Mini Rodini. Ik vond dit printje bij Beau al zo schattig staan en dat vind ik nu bij Mink weer, en die legginkjes van Mini Rodini zitten zo lekker om zijn kleine spekbeentjes!
(Ik schreef er trouwens 4 jaar geleden ook een blog met Beau over, die kan je hier teruglezen als je het leuk vindt!)

Deze ‘oude’ legging heb ik gecombineerd met een nieuwe sweater van One more in the family die ik laatst in de sale heb gescoord. Sinds Mink ben ik helemaal fan van dit merkje met name door de materialen die ze gebruiken. Daarnaast vond ik de AW ’19 collectie echt geweldig! Deze trui is van een soort fleece stof en is echt heel lekker zacht en soepel!
Hij draagt er sokjes onder van Lilster en die zijn niet alleen leuk maar blijven ook supergoed zitten en dat is niet altijd zo bij babysokjes!
Aanrader dus, vanaf 6 maanden hebben deze sokjes ook een beetje profiel eronder zodat ze niet uitglijden. Is bij Mink nog lang niet nodig want die doet nog nergens een poging tot maar toch handig 😉

Al met al een heerlijk combi’tje van nieuw en oud zo toch?

De trui heb ik hier geshopt en de sokjes vind je hier. 

 

 

 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie