MINK IN NAME IT JOG JEANS


Laatst zag je op Kindermodeblog die ‘grote’ stoere Yannick in een lichte jog jeans van name it. Vandaag showt de kleine Mink zijn übercoole jog jeansje van name it. Wat een heerlijk ruig broekje is dit toch voor een baby! Veel mama’s willen hun mannelijke mini kroost maar al te graag in een stoere jeans hijsen, maar kiezen toch vaak voor comfort en beweeglijkheid. En terecht! Een baby moet vrijuit kunnen bewegen en rondkruipen. Maar, deze jog jeans is de perfecte kruising tussen jeans en jog!

Klik hier en bestel ook zo’n fijne jog jeans voor jouw baby!

name it jog jeans

name it jog jeans

name it jog jeans

name it jog jeans

name it jog jeans

Dit leuke broekje in real life shoppen? Op deze lijst vind je een name it verkooppunt bij jou in de buurt!

Tags: , , ,

Plaats een reactie