1+ IN THE FAMILY | OUTFIT AIMEE


Door Sophary:

‘Eindelijk! Ze heeft een jurkje aan’, zegt haar vader verbaasd. Tja, er moest toch een moment komen voor een jurkje. Soms heb je wel eens van die kledingstukken die totaal niet passen bij je kind. Het jurkje – wat typisch een meidenkleding is – is zo’n item. Ik heb al heel veel schattige jurkjes bij Aimee gepast, maar het stond haar gewoon echt niet. Ze was dan net een jongetje in een jurk ;-).

Maar laatst heb ik toch maar voor het eerst een jurkje/tuniekje  – al lijkt het jurkje meer op een oversized sweatshirt – van het merk 1+ in the family gescoord. Ik was verliefd! Het model, de gekleurde strepen en die zakjes als detail.

Zoals je wellicht al weet, ben ik groot fan van vesten. Vesten kunnen namelijk overal bij. Het tuniekje heb ik daarom gecombineerd met een zwart lang vest. Om de streep door te trekken, heb ik gekozen voor een fijn gestreepte legging.

Wat vind jij van deze combinatie?

Via deze link kun je shoppen bij 1+ In The Family

DSC_1217

DSC_1232

DSC_1214

DSC_1227

Shop hier bij 1+ In The Family

Wat vind jij van deze outfit?

Tags: ,

Plaats een reactie