MINI RODINI | OUTFIT BEAU


Door Renske:

Eigenlijk wilde ik deze week een superleuke outfit van Phileine met jullie delen. Maar bij de de eerste poging hier foto’s van te maken gooide ze tijdens het ontbijt al een hele beker melk over zichzelf heen. Bij de tweede poging een aantal dagen later was ze ziek en was ze zo verkouden dat ik simpelweg niet eens de tijd had een snotvrije foto te maken. Daarnaast was ze uberhaupt niet zo in de mood om leuk te doen voor mijn camera. Deze houden jullie dus nog te goed!

Julie vond toen dat Beau deze keer weer aan de beurt was en daarom deel ik graag 1 van mijn favoriete outfits van Beau op dit moment met jullie. Je hebt af en toe van die items waar je meteen helemaal weg van bent als je ze ziet. Ik weet nog dat we net gehoord hadden dat Beau een jongen zou worden en ik het niet kon laten diezelfde dag tijdens m’n werkpauze meteen even op de jongensafdeling bij Zara te kijken. Toen zag ik deze sweater met eendjesprint en had meteen m’n eerste babyboy aankoop te pakken. Soms kan babykleding door een simpele opdruk meteen zo leuk zijn!

Voor het broekje dat hij hier draagt geldt eigenlijk hetzelfde, oke ik heb het eigenlijk heel vaak bij Mini Rodini. Maar bij het uitkomen van de collectie van afgelopen lente was ik meteen fan van deze dolfijnenprint en kocht ik een broekje voor Phileine in de roze variant. Beetje stom want Mini Rodini heeft echt heel veel unisex items maar die roze dolfijnen vind ik voor Beau toch iets too much 😉 Gelukkig had ik een herkansing in de sale en heb ik het broekje ook nog  in het blauw kunnen scoren. Het leuke is dat ze het nu dus tegelijk aan kunnen, en dat staat toch zo  leuk! Tel uit m’n winst 🙂

Via deze link kun je shoppen bij Mini Rodini

beau 1 (1)

beau 2

beau 5

Hier kun je shoppen bij Mini Rodini

Wat vind jij van Beau’s zijn outfit?!

Tags: , ,

Plaats een reactie