BOBO CHOSES TOP 30

Een paar dagen terug kon je al op Kindermodeblog lezen over de nieuwe zomercollectie van Bobo Choses. De nieuwe collectie is echt te gek!!! Ik vind de kleuren erg mooi (mooier dan voorgaande collecties) en de details erg tof. Ook zit er hier en daar wat panter in de collectie, Enneh, je weet dat ik daar niet vies van ben! Vandaag deel ik mijn 30 favoriete kledingstukken van deze nieuwe Bobo Choses collectie met je. Welke van deze items vind jij het aller allerleukst? En zit er iets tussen dat je gaat scoren? Leuk als je een reactie achterlaat!

Je kunt alle items online shoppen bij Bobo Choses


Via deze link ga je direct naar Bobo!

Tags: , ,

1 Reactie

  • door Mandy
    Posted 18 januari 2020 19:55 0Likes

    Ooh, ik wil het allemaal!! Die witte trui en die gesteepte legging (ook een combi op de eigen site van Bobo), love it! En, heb je die jurkjes ook gezien? Tè lief! Hebben!

Plaats een reactie