BOBO CHOSES | ZOMER 2016


Yess! Eindelijk is het zo ver! De nieuwe zomercollectie van Bobo Choses is vanaf vandaag ook online verkrijgbaar! We vertelden je eerder in deze blog al uitgebreid over de nieuwe collectie, maar mocht je die even gemist hebben, hierbij nog even een korte samenvatting: De collectie heet ‘Der Blaue Reiter‘ en is vooral geïnspireerd op moderne kunst. Het resultaat hiervan is een mega toffe, frisse collectie met veel kleur en hier en daar een spatje verf. Wij hebben ons winkelmandje al lekker volgestopt met de leukste Bobo Choses items, hoe zit dat met jullie? Welk item uit de nieuwe collectie is jullie favoriet?

Via deze link shop je vanaf vandaag de nieuwe Bobo Choses collectie

BOBO_SS16_8 BOBO_SS16_9 BOBO_SS16_13 BOBO_SS16_16

Klik hier om direct te shoppen

Wat vind jij het leukste item uit de nieuwe Bobo Choses collectie?

Tags: ,

Plaats een reactie