DIT IS DE PARTY OUTFIT VAN BEAU


DIT IS DE PARTY OUTFIT VAN BEAU

We hebben heerlijke dagen rondom Sinterklaas gehad. Kids zijn enorm verwend en zoals vele andere ouders zijn we nu weer blij dat wie die oude man uitgezwaaid hebben en alles weer een beetje normaal is.
Beetje dan want Christmas is coming natuurlijk!
Wij hadden de boom vorige week al gehaald en Sinterklaas was het land nog niet uit of hij stond al in de woonkamer! Hele huis is weer in kerstsferen en dat vind ik zó gezellig!

En meteen ben ik aan de slag gegaan met de kerstoutfits want ze moeten natuurlijk wel shinen tijdens hun diners op school.
Voor Beau is het de eerste keer en hij heeft er helemaal zin in! Voor de meisjes is er ontzettend veel keus en kan ik nog niet helemaal kiezen maar voor Beau vind ik het toch iets makkelijker door de geringere opties.
Ik maak ze in ieder geval zelf gering omdat ik bij die kleine mannetjes niet van die strakke outfits hou. En ook niet van tshirts met stropdassen erop enzo

Wat ik wel leuk vind staan bij Beau zijn overhemdjes dus die keus was snel gemaakt.

Het is dit lichtblauwe  shirt geworden van Zara waar een klein structuurtje in zit , eigenlijk hoort er nog een klein kinderstrikje bij maar dat vond ik net weer te netjes staan bij Beau.
Onder het shirt heb ik gekozen voor dit gemêleerde broekje waarbij het lijkt alsof het van wol is. Het is gevoerd en zit heerlijk comfy waarbij ik het contrast met het ‘nette’ overhemdje heel leuk vind staan.

Ik heb de outfit afgemaakt met zijn Vans en met een glitterstrikje wat ik toevallig bij de Action had meegenomen voor de verkleedkist 🙂
Het strikje hangt lekker nonchalant om zijn nek om er dus niet een te strak geheel van te maken.
Beau voelt zich helemaal happy hierin en ik zeg ‘laat de kerst maar komen’!
Dit fijne overhemdje vind je hier en dit heerlijk broekje shop je hier. Ook iets voor jouw zoon?

 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie