QTIE | OUTFIT BEAU


Door Renske:

Wat een super lekker weer was het van de week! Word je toch gewoon vrolijk van! Sinds wij verhuisd zijn in januari heb ik voor het eerst van m’n leven een tuin! Echt zo heerlijk! Deze week en volgende week wordt de tuin “lente- en zomer klaar” gemaakt en helemaal onder handen genomen. Trampoline en zandbak voor de kids, groot terras voor ons! We moeten nog even wachten voor we daar echt veel gebruik van kunnen maken maar omdat we uit de wind zitten achter hebben we zelfs al een keer buiten geluncht! Blijer kan je me niet maken!

En met dit weer wil je ook zomerse kleding aan, ook al is het stiekem buiten nog best koud. Voor Beau shopte ik onlangs voor de zomer dit gele t-shirt met grote tijgerprint van het merk Qtie. Een merk met heerlijke comfortabele kleding van hele zachte stoffen met verschillende prints uit de beleveniswereld van kinderen. Het shirtje heeft korte mouwen en is dus echt voor het mooiere weer maar met een vestje erover heen kan hij het nu al prima aan. En dat gele geeft gewoon een zomers tintje aan zijn outfit! Ik heb het hier gecombineerd met een grijs harembroekje met (hoe kan het ook anders) ook tijgers erop van Lindex en een vestje van Babygap. En een leuk detail…..ook de achterkant van het shirt doet mee! Echt cute toch dit shirtje van Qtie? 🙂

Je kunt het T-shirt van Qtie hier shoppen

FullSizeRender-1

FullSizeRender

FullSizeRender-4

FullSizeRender-3

FullSizeRender-2

Klik hier om te shoppen bij Qtie

Wat vind jij van de outfit van Beau?

Tags: ,

Plaats een reactie