BEAU IN BEAU LOVES!


Door Renske:

Afgelopen weekend hadden we een groot feest hier; we vierden Julie haar 4e verjaardag en tegelijkertijd Beau z’n 1e! Hij was twee weken geleden jarig dus wel zo makkelijk om het samen te vieren. En zoals ik vorige keer al zei; bij verjaardagen horen nieuwe kleren! De outfit van z’n echte verjaardag heb ik al gedeeld en nu dus z’n outfit van afgelopen weekend! Er is een merk dat ik superleuk vind maar op een of andere manier soms een beetje vergeet en toch minder vaak voorbij zie komen. En hoe ik het kan vergeten weet ik niet want het heet Beau Loves. Een kledingmerk van een Engelse ontwerpster geinspireerd door haar zoon Beau en alle dingen waar hij van houdt, elke collectie is unisex. En als je zelf Beau heet MOET je toch gewoon wat verschillende items hiervan hebben??

Gelukkig kwam ik het onlangs weer eens tegen in mijn uitverkoopjacht. Ik koos voor mijn eigen Beau dit licht limegroene broekje met mini masks. Het is een dun soepel stofje wat mooi valt en waar hij heerlijk in kan bewegen. Hij draagt het hier met een grijze longsleeve uit de nieuwe collectie van Tumble ‘N Dry, een van mijn favoriete merken. Ik vind dit voor de meisjes altijd al leuk en kan nu ook voor Beau heel goed slagen. Helaas krijgt Beau op dit moment tanden erbij (check ook z’n rode wang op de foto) en kwijlt hij als een malle. Dit grijze shirt bleef helaas ook niet droog voordat ik de eerste foto had gemaakt. Dus we moeten de vlekjes aan de bovenkant even wegdenken 😉

Je kunt Beau Loves shoppen via deze link

IMG_0807 DSC06300 DSC06322 DSC06303 DSC06331 IMG_0810

Klik hier om meer van Beau Loves te shoppen

Wat vinden jullie van Beau zijn outfit?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie