9X MAISON MANGOSTAN KINDERSCHOENEN

Maison Mangostan! Het kinderschoenen merk met echt de meest coole, hippe en fashionable kinderschoenen. Als je het mij vraagt. Zullen we het gewoon even niet over het prijskaartje hebben, maar wel over deze te coole kinderschoenen? Wat dat zijn ze! Echt niet normaal!

Ik volg Maison Mangostan al vanaf het eerste uur, en ben elk jaar weer extreem excited als ik hun nieuwe collectie mag bewonderen. Wow!!! Ook dit seizoen zijn ze er weer in geslaagd iets heel gaafs te creĂ«ren. Ik zie een mix van bergschoenen en “grove” sneakers, maar dan wel uitgewerkt in prachtige kleuren en materialen. De schoenen zijn met veel aandacht gemaakt en alles klopt. Ik vind ze bijna allemaal even leuk! Wat jullie?

Sommigen zullen deze schoenen of het enthousiasme ervoor niet begrijpen, maar ik begrijp het wel 🙂 Kus voor deze Shoes!

Klik hier om naar de webshop van Maison Mangostan te gaan


Klik hier om te shoppen bij Maison Mangostan

Tags: , ,

Plaats een reactie