DIT GAVE PAKJE SHOP JE NU IN DE SALE

DIT GAVE PAKJE SHOP JE NU IN DE SALE

Door: Renske

Deze heerlijke baby is alweer 4 maanden bij ons. En ook al is het soms best pittig, hij brengt zoveel liefde en gezellgheid in huis.
De andere 3 zijn allemaal onwijs met hem begaan en willen mij maar al te graag helpen en Mink reageert zo leuk op hun. Ik had dit alleen maar durven hopen allemaal.

Mink is groot geboren en zet die groei lekker door. Net als alle anderen laat hij ook nooit 1 druppel staan van zijn fles en dat kan je zien.
Hij is echt een lekker bol beertje aan het worden. Wel fijn voor die aankomende winter want dat lijfje van hem kan wel wat hebben zo!

Het nadeel is wel dat ie veel te snel uit al zijn leuke pakjes groeit. Maar ach het voordeel daar weer van is dat ie dus weer ruimte in zijn kast heeft voor nieuwe pakjes.
Via Instagram kwam ik dit pakje van Kidooz op het spoor, wat nu in de sale is. Het is (yes weer) een panterprintje maar deze keer in een grijs blauwe kleur waardoor het ook echt een boys pakje is.
Verder zijn de stof en pasvorm ook helemaal top en kan Mink heerlijk chillen hierin. Ik wilde zeggen bewegen maar dat doet deze luie baby nog niet echt dus chillen is een beter woord 😉

Je shopt dit heerlijke pakje (nog steeds in de sale!) hier.

 

 

 

 

 

1 Reactie

  • door Claudia
    Posted 27 november 2019 11:03 0Likes

    Leuk, welke maat heb jij voor Mink (mijn zoon heet ook zo)
    Mijn dochter is 15 juli geboren dus even oud als jou bolle beer.
    Super leuk pakje.

Plaats een reactie