5X MANGO BABY MUSTHAVES


Als trouwe Kindermodeblog lezeres weet je natuurlijk al dat we de online shop van de Mango regelmatig met een bezoekje vereren. De kids collectie van Mango is bij uitstek geschikt voor het shoppen van de broodnodige basics, maar aan √©chte musthaves is ook zeker geen gebrek. Tijdens onze zoektocht naar wat last-minute vakantie musthaves stuitten we op de sale bij Mango baby. Voor een zacht prijsje shop je nu nog snel even wat extra leuke shirtjes, vrolijke jurkjes of een kort broekje voor in de koffer.. Hieronder vind je onze 5 Mango Baby musthaves. Wij zijn van mening dat je beter te veel mee kunt nemen dan te weinig, want wassen op vakantie, daar heeft niemand zin in natuurlijk.. Mama heeft ook vakantie! Of niet dan dames? ūüėČ Welke van deze vijf items zou jij nog wel in de koffer willen stoppen? Have a great day!

Via deze link shop je nog meer Mango Baby musthaves

M1 M2 M3 M4 M5

Klik hier om Mango Baby musthaves te shoppen

 

 

Welke van deze items zou bij jou nog wel in de koffer mogen?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie