DIT GAVE VEST SHOP JE NU IN DE SALE!

DIT GAVE VEST SHOP JE NU IN DE SALE!

Vind jij het soms lastig om leuke, ‘net even anders’ en een beetje opvallende kleding voor je zoon te vinden? Dan moet je zeker het kinderkleding merk Billy Bandit eens bekijken! Want hoe gaaf is dit – super zachte!- vest van Rein? Misschien dat je ‘m hier al voorbij hebt zien komen op Instagram? De kleuren, de patronen en de details.. wij vinden ‘m te gek! Én nu te shoppen voor een héél fijn prijsje in de SALE!

En als dat nog geen reden genoeg is hebben we er nog een voor je. Dit vest draag je niet alleen op dagen als vandaag – op frisse zomeravonden of ochtenden -, maar kun je ook dit najaar gewoon doordragen en combineren. Ideaal.  Wees er snel bij want op=op 😉

Is dit ook een outfit combinatie die jouw zoon zou dragen? Leuk als je het hieronder in een reactie laat weten!

Je shopt het vest van Billy Bandit hier in de sale

Je shopt het vest van Billy Bandit hier direct in de sale

Foto’s door Alina Krasieva Photography

 

Tags: , , ,

4 Reacties

 • door Marieke
  Posted 7 juli 2018 20:33 0Likes

  Wat en superieur vest is dit toch. Probeerde hem ook te bestellen voor mijn 4 jarige zoontje, via bovenstaande link. Kan helaas alleen niet naar nederland verzonden worden. Of zie ik iets over het hoofd?

  • door frederieke1
   Posted 17 juli 2018 15:06 0Likes

   Ik ga dit even navragen!! En anders doorspeuren naar een ander adresje voor jullie! Liefs Free

 • door Mar
  Posted 7 juli 2018 22:03 0Likes

  Super leuk vest… maar volgens mij levert deze webshop niet in NLD ?

  • door frederieke1
   Posted 17 juli 2018 15:06 0Likes

   Ik ga dit even navragen!! En anders doorspeuren naar een ander adresje voor jullie! Liefs Free

Plaats een reactie