DIT IS DE FAVE OUTFIT VAN BABY MINK

DIT IS DE FAVE OUTFIT VAN BABY MINK

Door: Renske

Daar is ie dan! Baby Mink op de blog
Inmiddels 11 weken oud en bijna 6 kilo schoon aan de haak! Hij doet het super en we genieten volop.
Hij is natuurlijk nummer 4 en Dus je zou denken dat hij qua kleertjes behoorlijk wat afdankertjes heeft maar niets is minder waar. Ik heb van Beau alleen een klein handje met echt de allerleukste kleertjes bewaard maar verder had ik alles al weg gedaan.
En maar goed ook want 4 jaar geleden waren de babycollecties toch echt heel anders dan nu en alles wat ik nu leuk vind wil ik ook dus dan was het een beetje to much geweest.
Ik heb dus weer genoeg aangeschaft en al die nieuwe mini pakjes maken me helemaal happy.

Komende weken ga ik oa mijn favoriete outfitjes van Mink met jullie delen en met stip op 1 staat dit  leopard pakje ( rompertje en broekje) van Mini Rodini.
Deze print is al een tijdje in de collecties van Mini Rodini terug te vinden en dat snap ik want dit is gewoon een topper.
Ze hebben hier ook een aparte newborn lijn voor met een overslag romper maar op deze foto draagt Mink de gewone romper met ronde hals. Het broekje is wel het newborn broekje en heeft een brede band aan de bovenkant die je eerst om kan slaan en later niet meer waardoor het lekker lang door te dragen is. Naast dat ik het gewoon een superstoer pak vind zijn de stofjes van Mini Rodini zo heerlijk zacht en strectchy. Echt een aanrader voor baby’s dus!

Voor de meisjes had ik van deze print al een legging en voor Beau heb ik laatst de longsleeve aangeschaft waardoor ze het dus met zn vieren tegelijk kunnen dragen (zie laatste foto) TE leuk toch? 🙂

Ik heb deze hele set aangeschaft bij Elvis & Otis, een van de nieuwere geweldige winkeltjes die Den Haag rijk is maar je kan dit bij hun ook lekker online shoppen.

De romper vind je via deze link  en het broekje vind je hier!

 

 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie