Dit is de nieuwe blouse van Rein & Maas

VIJF (!) jaar! Mijn allerliefste vriendjes zijn vorige week vijf jaar geworden! Een hele hand vol, samen tien… Wat een feest! Inmiddels staat er een dikke vette vink achter het kinderfeest en hun verjaardag, de slingers zijn weer naar zolder en het hele huis ligt vol met te gekke cadeaus, gezelschapsspellen en Lego! Die zijn wel zoet tot de Goed Heiligman zijn intrede weer doet….. Rein en Maas hebben méga genoten en ik kan er ook ieder jaar weer meer van genieten! Die stress rondom een verjaardag is toch niet te doen mama’s?

Kledingstress hadden we niet echt, behalve een klein discussie puntje of het wél of géén korte broeken weer werd….. Het weer was niet zoals wij gewend waren rond hun verjaardag, dus het werd een lange broek!
Na het hele verjaardagsweekend kwam als klap op de vuurpijl de schoolfotograaf op school! Fijn, inclusief een paar wallen onder die schattige oogjes! Maar hierbij presenteer ik hun outfitje van die dag. Ze dragen allebei een groene jogger van Mingo. Maas heeft een oversized beige blouse aan van de Zara, de mouwtjes kun je met een knoopje opstropen! Ik vind dit blouse echt fantastisch! En met alles te combineren! Ik ben benieuwd hoe jij deze blouse gaat stylen!

De blouse van de Zara shop je hier.

Plaats een reactie