ZO STYLE JE DE PERFECTE BLOUSE

Hier is onze kleine Faas weer! Al eerder waren wij super enthousiast over dit té schattige denim blousje van Polarn O. Pyret. We vinden dit blousje van Faas zo te gek, dat wij jullie graag nog één super leuke combi willen laten zien. Dit keer met een eigenwijs broekje met grafisch printje van Zara. Dit broekje maakt de outfit lekker stoer!

Bekijk hier de andere combi van Faas

Zo zie je maar, denim is super makkelijk te combineren. Daarom mag deze denim blouse dus niet ontbreken in de kledingkast van jouw kleintje! Welke combi van Faas vinden jullie het leukst? Laten jullie het even weten op Facebook of in een reactie onder de blog?

Shop hier het broekje bij Zara

_63A4700

_63A4718

_63A4723

Shop hier het broekje bij Zara

 

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , ,

Plaats een reactie