DE PERFECTE BABY BLOUSE | OUTFIT FAAS

Opgepast! Cuteness coming your way! Een blouse voor baby’s is misschien niet de meest praktische keuze, met al die knoopjes enzo, maar dit exemplaar is die moeite echt meer dan waard. Een blouse bij mannetjes staat zooo leuk!! En het blousje van Faas is wat ons betreft gewoon dé perfecte baby blouse.

Dit stoere denim exemplaar inclusief stoer borstzakje en coole stiksels is van Polarn O. Pyret. Faas draagt zijn stoere Polarn blouse op een comfy sweat broekje van Zara. Tip: Shop voor papa ook zo’n stoere denim blouse en jouw favoriete boys stelen samen de show. Faas is in ieder geval helemaal happy in zijn stoere outfit. Zucht.. zo cute! We hadden je gewaarschuwd toch? 😉 Wat vind jij van de outfit van Faas?

Via deze link shop je de blouse van Polarn O. Pyret

_63A4565

_63A4605

perfecte baby blouse

_63A4681

Klik hier om deze blouse van Polarn O. Pyret te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Faas?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: ,