KINDERMODE TREND OUTFIT

Nu we richting de winter gaan – oh hoi herfst – jij bent er eerst nog, zie je ook aan de (kinder) mode en kleding dat we een omslag aan het maken zijn. De stoffen worden rijker, voller, dikker én warmer. Daarom is de ribstof echt zo’n stof die heel goed past bij de herfst en de winter, omdat het een mooie, volle, rijke stof is. En, goed om te weten: ribstof is allang geen oudbollig stofje meer, sterker nog, de ribstof is helemaal on trend! Vroeger zag je de ribstof vooral terug in bruin tinten, maar anno 2019 zien we ribstof juist in felle kleuren. Geel, roze, lila….super leuk!! Voor zowel jou als voor je dochter / zoon. Allemaal aan de rib! Vandaag wil ik je met de outfit van Hanna laten zien, wat een fijne, mooie stof dit is. En ook wil ik je laten zien dat deze stof eigenlijk maar weinig nodig heeft…juist omdat de stof zelf al een krachtige uitstraling heeft! Hanna draagt een roze rib overgooier van Scotch R’ Belle – of net een tikkie chiquer: een corduroy salopette – in combinatie met een wit t-shirt, een colbert (ook van Scotch) én knalroze sokken van Le Big. Schoenen ook van Le Big. (klik hier om naar Le Big te gaan)

Ik ben echt verliefd op deze outfit! Wordt er gewoon heel blij van. Jij ook? Wat vind jij ervan? En heb je al iets van ribstof in de kast? Leuk als je mij dit laat weten!!
PS: kan jij blote benen niet meer aan rond deze tijd van het jaar? Een zwarte of donkergroene maillot eronder en klaar is Kees.

Shop via deze link de overgooier

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie