HANNE EN MARE IN LE BIG

Wat leuk dat je er weer bent! 🙂 Laatst liet ik jullie op Instagram Stories zien dat ik een heel gaaf pakket had binnengekregen van het kindermode merk Le Big. Ik was razend enthousiast over de inhoud, die ik uiteraard zelf had uitgezocht en geselecteerd in de webshop van Le Big. Misschien goed om dat hier nog eens te benoemen of uit te leggen. Hoe dat werkt met het uitzoeken van de kleding voor mijn blog én hoe ik werk als kinderstyliste. Wanneer ik dus samenwerk met een kindermodemerk, een winkel of een webshop, dan is dat ten eerste omdat ik er een persoonlijke klik mee heb! Wanneer ik hun kleding ga gebruiken voor mijn stylings en Kindermodeblog, dan ben ik altijd 100% vrij om dat te doen met de items die ik zelf het allerleukste vind. Ik maak dus altijd mijn eigen selectie met kleding, schoenen of andere producten. Waarom? Omdat dit A. het beste past bij mij en bij wie ik ben en B. ik zou niet kunnen werken met kleding waar ik niet achter sta. Ik zou niet kunnen werken met kleding waar ik gewoon echt niet blij van wordt. Dan werkt “het” gewoon niet. Juist “vrijheid” is een belangrijke key-factor voor mijn creativiteit. En C. omdat jullie mij en Kindermodeblog volgen vanwege mijn smaak en mijn stijl en dat is dan ook wat ik jullie wil laten zien. Jouw smaak en die van mij, zijn op elkaar afgestemd. Dat vind ik zó fijn!! Tuurlijk zal ik soms dingen laten zien, waar jij niet zoveel mee hebt, maar die ik zelf wel helemaal het einde vindt, maar over de grote lijnen ben jij hier omdat je hier wat leuks kunt vinden! Dus de conclusie is, ik werk alleen samen met kindermode merken, winkels en webshops die bij mij én bij jullie passen. Le Big is zo’n merk, dat heel goed bij Kindermodeblog past. Ik ben dus heel blij dat ik met ze samen kan en mag werken.

Le Big heeft mij wel gevraagd om een outfit te stylen waarbij alles uit hun collectie komt. Heel even had ik mijn twijfels. Jullie weten namelijk dat ik heel erg ben van het mixen en matchen. Maar toen ik de nieuwe collectie zag, besloot ik meteen over stag te gaan! Met alleen al de collectie van Le Big kun je juist zo ontzettend goed mixen en matchen! Bovendien wil ik jullie ook graag eens een outfit laten zien die qua kleurbeeld heel mooi op elkaar afstemt. Met de collectie van Le Big kan dit dus en nog leuker zelfs, je zit eigenlijk altijd goed! Ik bedoel, het kan zeg maar niet fout gaan. Werkelijk alles uit hun collectie kun je met elkaar combineren, ook als je het even niet ziet, of niet weet. Je kunt erop vertrouwen dat het goed zit. Ik vind dat dus echt top! Wat jij? Dus ook voor diegenen die meer moeite hebben met het combineren van outfits, is Le Big echt een aanrader. En gelukkig hebben ze zoveel verschillende items en kledingstukken, dat de kans erg groot is dat je altijd een uniek setje maakt.

Ik was dus ook ontzettend nieuwsgierig en benieuwd of jullie het kinderkleding merk Le Big al kennen! Mijn gevoel zei namelijk van wel. Dus ik vroeg jullie op mijn Instagram Stories: kennen jullie het merk Le Big al? Echt gigantisch veel mensen hebben op deze vraag gestemd en gereageerd en wat bleek? Heel veel van jullie kenden het merk Le Big nog helemaal niet! Ik was best een beetje verbaasd. Maar ik vind dit stiekem extra leuk! Ik wil jullie op Kindermodeblog namelijk altijd dolgraag inspireren met nieuwe kindermode merken én met nieuwe combinatie ideeën. En ik wil jullie dus juist in aanraking laten komen met nieuwe kinderkleding merken of webshops. Niet dat die dus perse nieuw hoeven te zijn, als in echt nieuw, maar voor jou nieuw zeg maar! Zo kan ik je steeds weer op leuke nieuwe ideeën brengen. En je blij maken!
Ook vroegen sommigen van jullie aan me, of de kleding van Le Big ook in dames maten verkrijgbaar is. Jullie vonden namelijk een aantal items óók heel erg leuk voor jezelf! Helaas is dat (nog) niet zo, maar hé, wie weet hè. Misschien brengen we Le Big hier wel op een leuk nieuw idee? 😉 Daarnaast waren er ook wat teleurgestelde reacties op Le Big. Sommigen van jullie waren namelijk zó ontzettend enthousiast over dit merk en de collectie die ik liet zien op Insta Stories…. dat sommigen van jullie dus erg teleurgesteld waren dat Le Big geen jongenscollectie heeft… Snap ik hoor! Zoveel leuks wil je ook gewoon voor jongens!

En wat voor mijzelf nieuw was, ik heb dat duidelijk even gemist, is dat Le Big ook een hele toffe kinderschoenen collectie heeft!!! Wist jij dat al? Wauw, wat een leuke schoenen hebben ze. Veel met glitters, en de schoenen voelen zeer kwalitatief en stevig aan. Uiteraard heb ik jullie deze schoenen gelijk laten zien, én dragen Hanne en Mare ook Le Big schoenen bij hun outfits. Want laten we het daar eens even over hebben nu, over de outfits van deze twee coole girls!

Ik stylde Hanne en Mare dus in 100% Le Big. Is het geen stoer / snoezig setje, deze 2 “best Friends forever” ? Het was he-le-maal niet de bedoeling om ze samen, zo op elkaar af te stylen, maar onbewust draaide het hier toch op uit. Toen ik namelijk alle outfits had klaargelegd, vielen de enthousiaste dames beiden als een blok voor de items van Le Big. Hee je bent BFF’s of niet he! Goeie smaak meiden 😉 !

Mare draagt een geweldig roze shirtje met panterprint (helaas dus niet in damesmaat ) in combinatie met een donkerblauw plooirokje, van prachtige glanzende stof. Deze rok heeft een roze elastieken band, dus je kunt je shirtje er ook mooi in dragen. Ik wil je wel graag nog even een tip geven!  Een rokjes tip! Neem een rokje niet te groot, misschien zelfs een maatje kleiner. Ik vind dit rokje bij Mare ook net een tikkie te groot, terwijl het jasje, in dezelfde maat juist wél perfect zit. Haar outfit is afgestyled met toffe kniekousen én een supertoffe teddy rugzak. Teddy tassen zijn echt zo de bom! Ze bedenken elke keer weer wat leuks he 🙂 Le Big heeft trouwens nog veel meer leuke accessoires, aanradertje om even te kijken.

Dan de outfit van Hanne. Zij draagt een supermooi donker blauw blousje, gemaakt van hele mooie zigzag stof. Dit is zo’n blouse waar je (of beter gezegd jouw dochter) heel lang plezier van gaat hebben. Prachtige stof, mooi uitlopend modelletje. Heel leuk op een strakke jeans of op een rokje, zoals Hanne hem hier draagt. De knalroze kniekousen geven het geheel een frisse twist! Wat vind je ervan? Van deze outfit?

Oh zie ze gaan, Hanne en Mare. Zie je jouw dochter en haar vriendin al in Le Big samen? Of, indien van toepassing, zie je jouw dochters hier al in rondlopen? En heb jij geen dochters maar wel een vriendin met een meisje? Tip haar deze blog! Ze zal je dankbaar zijn. En ik ook 😉 Je kunt hem delen via de WhatsApp button onderaan deze blog. Dankjewel!!

Get inspired en fijne dag nog!! En wil je een kijkje nemen bij Le Big?

Klik op deze link om naar hun website / webshop te gaan


Via deze link ga je naar de webshop van Le Big

Wat vind jij van deze outfits? Leuk als je onder deze blog een reactie achterlaat!!

Tags: , , , ,

Plaats een reactie