LE BIG | OUTFIT OLIVIA

De zomervakanties zijn voorbij en het herfstachtige weer heeft zich alweer laten zien. Ik kijk maanden uit naar de zomer maar toch word ik ook vrolijk van de winter. Koude, witte en donkere dagen. Heerlijk met een kopje thee of een warme kop chocomel (met slagroom) op de bank en een lekkere wollen trui aan.

Winterkleding vind ik dan ook erg leuk om te shoppen. Ik houd van warme dikke truien, jurkjes, rokjes en stoere laarzen. Ook voor deze winter heb ik al de nodige items geshopt (vooral voor Olivia en Philou).

Ik heb een heel gaaf setje gescoord bij Le Big. Jullie kennen dit kledingmerk vast. Ze hebben ieder seizoen een kleurrijke, lieve en stoere collectie voor jongens en meiden. Daarnaast heeft Le Big ook mega fijne sokken met een goede pasvorm.

Voor Olivia heb ik bij Le Big een panterrokje en een grijs shirt met kraagje geshopt met een bijpassende maillot. De maillot draagt Olivia niet op de foto, deze zal ik jullie later nog laten zien. De bekende panter print zien we deze winter weer volop terug in de collectie. Dus één panter item mag natuurlijk niet ontbreken in de kleding kast van je dochtertje. Het rokje heeft een goede pasvorm, lekker dik en voelt zacht aan.

Het grijze shirt is een item wat je goed kan combineren. Zelf ben ik dol op kraagjes bij kleine kinderen (vooral in de winter). Kraagjes sluiten mooi aan en daardoor zie je geen ‘kaal kippennekje’.

Olivia is helemaal klaar voor de winter! Wat vinden jullie van haar outfit?

Klik hier om te shoppen bij Le Big

Le Big Olivia Le Big Olivia Le Big Olivia Le Big Olivia

Wat vinden jullie van Olivia haar outfit?

Klik hier om naar de website van Le Big te gaan

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie