LE BIG | NIEUWE WINTER COLLECTIE


De kinderkleding van Le Big heeft een goede mix van fashion, kleurgebruik en glitters. Met de grafische prints en neon accenten die ze gebruiken, ontstaan er super coole looks! Hebben jullie de nieuwe collectie al gecheckt? Echt een collectie om super vrolijk van te worden, dus lees en kijk snel even verder!

De nieuwe wintercollectie van Le Big is niet alleen een lust voor het oog, maar dit kindermode merk denkt ook aan lekkere comfortabele kleding, zodat kids in alle vrijheid kunnen spelen. Mijn favoriete items uit deze collectie zijn de plisse rokjes en de harige sweaters, oooh die zou ik zelf wel willen. Heb jij ze al gezien?? Ik zie mijn dochter er in ieder geval al in rondhuppelen, en ik hoop nog veel meer meisjes! Je kunt bij Le Big kwa kleurstijlen erg breed gaan. Houd jij van knalkleuren zoals fel geel, roze of groen? Of ga je liever voor rustige, sobere grijstinten? Le Big heeft het allemaal. Dus mixen en matchen maar, tot jouw favoriete outfit tevoorschijn komt!

Le Big is echt een leuk merk dat je even goed moet onthouden. Ook voor leuke vestjes, jurkjes én accessoires kun je terecht in de webshop. Wij hebben voor deze blogpost een paar toffe outfits geselecteerd. Vrolijk en stoer! Maar we hebben zeker een favoriet… Het lookje met de panterjas! Supercool! Ook heel mooi met een zwarte legging en coole winterboots! Hoe zou jij deze panterjas combineren? En welke items uit de collectie van Le Big vind jij het allerleukst? Laat het weten in een reactie hieronder of op Facebook, wij zijn benieuwd. Have a fashionable day!

Via deze link kun je bij Le Big shoppen

LeBIG_Krantje_Winter_2015.12

LeBIG_Krantje_Winter_2015.13

LeBIG_Krantje_Winter_2015.6

LeBIG_Krantje_Winter_2015.29

LeBIG_Krantje_Winter_2015.25

Klik hier om bij Le Big te shoppen

Wat vind jij van dit merk?

Tags: , ,

Plaats een reactie