25 WINTERJASSEN JONGENS

Jaaa lieve mensen! Daar is ie dan…. Zoals beloofd, vandaag de 25 leukste winterjassen voor jongens! Allereerst even een paar mededelingen van “huishoudelijke aard” 😉 De blog met de 25 leukste kinder winterjassen voor meisjes, die is al online gegaan. Via deze link —> ga je naar de blog met de 25 leukste kinder winterjassen voor meisjes!
Ben je dit seizoen specifiek opzoek naar een zeer betaalbare budget winterjas? Dan heb ik ook goed nieuws voor je! De budget winterjassen blog komt nog, ik verwacht ergens in de loop van volgende week. En ben jij nog opzoek naar een geweldige winterjas voor je baby óf baby in spé? Ook dan heb ik goed nieuws voor je. Óók die blog komt er nog aan. Stay tuned dus, kom regelmatig even langs op Kindermodeblog voor de nieuwste inspiratie en leukste blogs over kinderkleding. Deze weken dus echt veel leuke kinderjassen hier!

Nu over tot de orde van de dag, een jongens winterjas. Ik heb alweer van zoveel moeders en volgers gehoord, dat ze het weer heel lastig vinden dit jaar. Ik hoop je met deze winterjassen blog met mijn favorieten een stuk dichterbij je match te brengen. Ik hoop echt dat er wat tussen zit voor je én voor je zoon natuurlijk! Ik vind deze jassen iig helemaal geweldig! Bij het maken van mijn selectie heb ik gekeken naar kleurgebruik, naar stof, naar originaliteit, naar de zogenoemde “wow factor”. Deze winterjassen hebben dat! Ze zijn ook allemaal makkelijk te combineren, al zul jij dat misschien iets lastiger vinden dan ik. Voor dringende vragen mag je me altijd een berichtje sturen! Ik heb bij deze jassen niet echt naar de prijs gekeken (sorry for that) maar wat wel gewoon zo is, is dat deze jassen allemaal van kwalitatieve kindermode merken zijn. En dat ga je zien, voelen en ervaren. Hopelijk ga je er heel veel plezier van hebben!!! Oh ja, én je zoon natuurlijk 😉 Hij zal iig wel als een spetter op het schoolplein of het kinderdag verblijf verschijnen met 1 van deze jassen.

Waar moet je nou op letten bij het kopen van een winterjas? Lees mijn persoonlijke tips nog even hier, ik schreef deze tips namelijk al op in de blog met de meisjes winterjassen. Verder moet je natuurlijk gewoon op je gevoel af gaan. Van welke jas word je nou echt het meeste blij? Wat is echt jouw jas? Dan is dit de jas! Geloof me maar, met het combineren komt het wel goed. Er kan altijd meer dan je denkt, onthoud dat.

Ik ben super benieuwd welke het geworden is, en of jouw favoriet hier tussen zit! Laat je het mij weten? Leuk!!

Liefs Frederiek ( Volg je mij trouwens al op Instagram voor nog meer kindermode styling tips?)


1. The Animals Observatory
2. Tommy Hilfiger
3. Multicollor jas Scotch & Soda
4. Bobo Choses
5. Bobo Choses
6. molo

7. Scotch & Soda
8. Jas Scotch & Soda
9. Jas Raized 
10. Tiny Cottons
11. The Animals Observatory
12. The Animals Observatory
13. Bobo Choses
14. Mini Rodini
15. Mini Rodini 
16. Tiny Cottons
17. Mini Rodini
18. Benetton
19. Tiny Cottons

20. Scotch & Soda


21. North Face
22. Scotch & Soda

23. Teddy Jas Sproet & Sprout

24. Scotch & Soda

25.Maed for Mini

WELKE JAS ZOU JIJ KIEZEN? LAAT EEN REACTIE ACHTER ONDER DEZE BLOG!

Tags: , , , , , , , ,

Plaats een reactie