25 X KINDER WINTERJASSEN MEISJES

Hey daar, leuk dat je er weer bent! Vandaag een blog met 25 winterjassen!! Voor meisjes. Baal je nu omdat je geen girl in huis hebt, maar wél een boy? No worries, de jongens winter kinderjassen blog komt later deze week online op Kindermodeblog. Óók zal er nog een baby winterjassen blog online komen, én een budget winterjassen blog. Ik denk dat ik daarna geen winterjas meer kan zien. En jij ook niet. Nee grapje. Zeker niet! Want eerlijk gezegd lijkt het wel of dit seizoen de winterjassen leuker zijn dan ooit!!! Heb jij dat gevoel ook? Ik vind serieus dat het uitkiezen van de allerleukste winterjas bijna onmogelijk is dit jaar . Kindermode merken en webshops, top gedaan dit! 🙂
Omdat er zoveel toffe jassen te vinden zijn, heb ik er dit jaar een extra lange top winterjassen lijst van gemaakt. Met maar liefst 25 mega hippe, leuke en warme jassen. Ga er dus lekker voor zitten en pick your favorite….!

TIPS: Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een winterjas?
Even nog wat extra tips van mij! Want waar moet je nou precies op letten bij het kopen van toch wel zo’n beetje het aller belangrijkste kledingstuk van je garderobe? Zonder jas kun je tenslotte niet naar buiten en je zoon of dochter gaat hem elke dag aantrekken! Behalve dat ie natuurlijk hartstikke lekker mag zitten, mag ie er ook gewoon onwijs tofuitzien! Waarom? Omdat je hem elke dag aantrekt, en dat mag voelen als een feestje.

Een nieuwe winterjas is best een investering, daarom mag jij best iets kritischer zijn. Hij moet tegen een stootje kunnen, hij mag lekker warm en winddicht zijn, hij mag er SUPERLEUK uitzien, maar wat nog meer?  Lees maar mee….
1. Koop een winterjas altijd ruim. De winter duurt nog lang – misschien wel tot eind maart- en je wilt er minimaal 1 seizoen mee doen. Dan maar iets te groot, in het begin. Hoe weet je nou of de maat goed is? Laat je kindje zijn of haar armen uitstrekken, en zijn de polsen nog niet bloot, maar vallen de mouwen hier nog ruim over heen, dan zit je goed!
2. Zie je een te gekke jas maar twijfel je over de kleur? Je twijfelt namelijk of je zoon of dochter hier niet een te bleek snoetje van krijgt? Dit ‘ probleem’ los je op door de jas te combineren met een sjaal die qua kleuren wél helemaal past bij het type huidskleur van jouw kind. Vaak zijn die heldere, frisse kleuren.
3. ” Ja maar, dit is niet handig voor als het regent of sneeuwt….” Nee dat klopt. De meest geweldige zachte teddybeer jassen en fake faux winterjassen zijn niet perse superhandig voor kletsnatte dagen. Mijn advies, kies toch voor die geweldige teddy waar je hart van smelt, en scoor nog een budget winterjas die echt tegen een flinke plensbui kan. Deze methode kun je natuurlijk ook andersom toepassen. Dus de hoofdwinterjas wordt een goed waterdicht exemplaar en die wissel je af met een aaibare budget jas. Twee winterjassen is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd, ik weet het, maar ik wilde toch even deze tip delen.

Nog even een kleine note: mocht je meer vragen hebben over één van de jassen, die puur gaan over het product? Dan kun je het merk of de webshop rechtstreeks benaderen. Mocht je een styling (of andere) vraag hebben, plaats dan een comment onder deze blog of stuur mij een berichtje. De jassen in deze blog zijn allen van mooie, kwalitatieve kindermode merken. En zijn dus iets wat meer aan de prijs. Binnenkort volgt er op Kindermodeblog ook nog een budget winterjassen top lijst! 

En…tijdens het invoegen van de linkjes zag ik dat ik “perongeluk” 1 jongens jas heb toegevoegd in deze top25 meisjes lijst. Uiteraard laat ik deze gewoon staan! Omdat ik vind dat naast de standaard unisex jassen -die ook in deze blog zitten -, jullie altijd vrij zijn om over te steken! Een jongen in een “officiële” meisjes jas en een meisje in een “officiële” jongensjas. Kijk naar wat je leuk vindt en wat bij je past. Dan komt het helemaal goed!!

Laat je mij weten welke jas het wordt? Welke 3 jassen vinden jullie het allerleukst? Laat een reactie achter onder de blog!


1. Teddy Coat Maed for Mini

2. Winterjas molo 
3. Teddy coat Mini Rodini

4. Teddy Coat Aiko
5. Trend winterjas Tiny Cottons
6. Gouden winterjas Tiny Cottons
7. Winterjas Tiny Cottons

8. Winterjas Le Big 

9. Faux Fur Coat Tiny Cottons
10. Winterjas Street Called Madison

11. Teddycoat molo12. Teddycoat molo

13. Winterjas Aiko
14. Winterjas Tumble ‘N Dry
15. Winterjas America Today
16. Winterjas name it17. Snowjacket Tiny Cottons


18. Winterjas Bobo Choses

19. Rode jas Animals Observatory

20. Teddy Winterjas Bobo Choses

21. Winterjas Tiny Cottons

22. Animals Observatory

23. Winterjas Animals Observatory


24. Teddyjas AO76

25. Teddy jas Scotch R’ Belle

 

Binnenkort komt nog online: Een top 25 kinder winterjassen voor jongens, een budget winterjassen blog én een baby jassen blog. Kom je snel weer even langs op Kindermodeblog?

Dankjewel voor het lezen weer! Volg me ook persoonlijk op Instagram (www.instagram.com/frederiekewieberdink) OF klik hier voor het Instagram account van Kindermodeblog 

Tags: , , , , , , ,

1 Reactie

  • door Esther
    Posted 11 september 2019 17:46 0Likes

    Leukste winterjassen:
    4,8 en 10

Plaats een reactie