12X WINTERJASSEN VOOR JONGENS EN MEISJES


Ben jij je al volop aan het oriënteren op de nieuwe winterjas(sen) voor je zoon of dochter? Heb je ‘m al aan de kapstok hangen? Of zit je nog volop met je hoofd in de zomer? Vroeg of laat zul je er toch echt aan moeten geloven. Wij hebben alvast 6 stoere jongens winterjassen en 6 gave meiden winterjassen voor jullie bij elkaar geshopt ter inspiratie! Van bomberjassen tot kapiteinsjassen, je kunt alle kanten op. Met de zeveren metallic bomber is je zoon of dochter dit najaar iedergaval niet te missen of steel de show met een toffe teddy winterjas. Welke winterjas is jullie favoriet?

1. Scotch shrunk

2. Bellerose

3. Mango

4. Mon petit loup

5. Zara

6. Scotch shrunk 

7. Zara 

8. Stella McCartney 

9. Mini Rodini 

10. Zara

11. Scotch R’belle 

12. Mon petit loup

Welke winterjas springt er voor jou het meeste tussenuit?

Bekijk ook: Dit kinderjassen merk heeft de nieuwe collectie gelanceerd

Volg jij kindermodeblog al op Instagram? Klik hier

Tags: , , ,

Plaats een reactie