3X VERSCHILLENDE OUTFITS!

Vandaag schrijf ik mijn laatste outfitpost, voordat de zomerbreak op de website van Kindermodeblog van start gaat! Uiteraard kun je mij, mijn gezin, onze dagelijkse bezigheden en al mijn kindermode inspiratie gewoon op de voet blijven volgen hoor! Maar in de zomer dus alleen even op Instagram! (klik hier voor mijn Instagram)  Maar hier op de website dus even een korte zomer break, tot begin september. Vandaag trakteer ik jullie daarom dan ook op wat éxtra outfit inspiratie. Niet 1 outfit, maar liefst 3!! En je ziet ook nog Kate en Doutzen tussendoor sneaken 😉

Ik krijg zo vaak de vraag van jullie: “Hoe kan ik mijn iets ouder wordende dochter aankleden? ” Ik weet het even niet zo goed” ” Het mag niet meer te kinderachtig zijn, ze gaat al richting de pubertijd.”

Eerlijk is eerlijk, we blijven onze meisjes nog graag als meisjes kleden. Het is voor veel moeders een lastige tussenfase. Liefst kleden jullie je dochters nog niet te volwassen, maar ook niet te kinderlijk. Voor veel mama’s gaat deze fase ook gepaard met “loslaten”. Waar ze eerst nog een vinger in de pap hadden, in de kledingkeuzes van dochterlief, is het nu echt tijd geworden om je dochter haar eigen kledingweg te laten gaan. En heb je geluk? Dan komt jullie smaak sterk overeen. Hebben jullie iets minder geluk? Dan is het even iets meer zoeken. Misschien moet je wel even door haar eigen kledingkeuzes heen bijten hahaha 😉 Maar het komt echt goed!! Ik geloof erin dat je een kind zijn of haar eigen weg mag laten gaan. Laat ze zelf maar uitzoeken wat ze graag aantrekken. Laat ze maar lekker zichzelf zijn! Jij zou ook niet ‘s ochtends iets willen aantrekken wat een ander voor je bepaald toch? Waar jij je niet 100% prettig in voelt? Dit werkt bij kinderen precies hetzelfde…

Om toch die verschillende stijlen en fases bij elkaar te brengen help ik je graag een handje door hier een mooie middenweg in te vinden! Ik heb een tip! Kies juist nu, in deze fase voor veel kleur! Dit zorgt voor een vrolijke en onbevangen uitstraling. Wat zo goed past bij kinderen! Maar het mag natuurlijk niet te kinderachtig, dus kies voor rustige stoffen, zonder teveel prints en poespas. Tenzij jouw dochter daar wel van houdt hè, ga dan vooral los! Maar wil zij die gekkigheid even niet? En jij ook niet? Kies dan voor mooie rijke stoffen en materialen die je ook terug zou kunnen zien komen in de volwassenmode. Zo krijg je toch een beetje die tienerlook, maar door dus veel kleur te pakken, wordt het niet gelijk zo “ouwerlijk”. Met deze ingrediënten heb je een hele mooie mix te pakken.

Thirza draagt vandaag 3 verschillende looks! Ze is in deze outfits nog een écht meisje, maar alles behalve kinderachtig. Ik vind het haar te gek staan! Wat jij? Welke van deze 3 looks zou je kiezen? En jouw dochter? Ik ben heel benieuwd!! Leuk als je me dit laat weten op Insta…!
En ik zie je heel, heel graag weer terug begin september op www.kindermodeblog.nl !! Hele fijne vakantie, liefs Free!

Outfit 1
Trui Tommy Hilfiger
Broek Name it

Outfit 2
Shirt Scotch R’ Belle
Broekje Finger in the Nose

Outfit 3
Blousje Scotch R’ Belle
Broek Name it

Outfit Doutzen
Trui Calvin Klein
Rokje Scotch R’ Belle
Schoenen Dr Martens

Outfit Kate
Shirt One Day Parade
Rokje 4FunkyFlavours
Schoenen Converse


Fotografie Kindermodeblog, door Alina Krasieva

Volg Frederiek via deze link op Instagram!

Tags: , , ,

Plaats een reactie