HIPPE NAME IT TRUI


De nieuwe name it trui van Saar wil ik graag aan je laten zien! Sweaters scoren pluspunten. Waarom? Ze zitten lekker, je kunt ze het hele seizoen door dragen én je combineert ze gemakkelijk in een hele stoere of juist girly outfit! Deze name it sweater van Saar in vergrijsde mint kleur met de toffe ”anyway” tekst print maken ‘m ook perfect voor komend najaar. Saar draagt haar trui op een lichtroze legging van Scotch R’belle en met haar bohemian sandalen van Mockies, dat de totale outfit een girly twist geeft! Wat vind jij van de trui van Saar? Psssst. Deze trui kan ook prima door een jongen gedragen worden! 

Je kunt de trui shoppen via deze link, enneh hij is er ook nog in het roze én grijs!

_63A9912 _63A9879 _63A9908-001 _63A9929 _63A9818

Klik hier om de trui direct bij Name it te shoppen

Wat vind jij van de sweater van Saar?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie