WIJ GEVEN WEG: 6 OUTFITS NAME IT UIT FABULOUS MAMA


Ben jij ook zo dol op magazines? Ik ben dus echt tijdschriften verslaafd! Als ik bij de Albert Heijn boodschappen ga doen en naar de kassa loop om af te rekenen neem ik altijd de route langs de tijdschriften om vervolgens zonder twijfel een leuk blaadje in m’n mandje te gooien. Sinds Doutzen deze verslaving begint over te nemen en ook elke keer ‘een boekje’ wil kopen net als mama, nemen we toch een iets minder leuke route naar de kassa. Uiteraard is dat niet de route langs het schap vol Haribo en Dora koekjes, maar langs het schap met schoonmaak middelen en Wc-papier 😉

Maar deze week gingen we wél vol enthousiasme samen naar het tijdschriftenrek. Want ik moest en zou de Fabulous Mama in handen krijgen. Een paar ‘bekende’ kinderen van Kindermodeblog stonden daar namelijk in, waaronder Sem, één van dé Kindermodeblog kids én tevens een vriendje van Doutz. Maar ook Jaylinn en Lola schitteren als echte modelletjes. Wat staan ze er blij en vrolijk op. Ik vind de foto’s echt om heel blij van te worden!  Maar ook de kleding van name it is om mega happy van te worden. En er is nu een hele fijne kortingsactie gaande. Wanneer je de Fabulous Mama ook in je winkelmandje gooit, krijg je t/m 5 april 20% korting op de nieuwe zomercollectie van name it! Leuk toch?! En ik nu ga ik jullie ook nog verrassen met iets leuks….. Want Kindermodeblog geeft maar liefst 6 outfits weg!

Je maakt kans op 1 van onderstaande outfits door dit te doen:
– Zorg dat je Kindermodeblog’s FacebookPagina hebt geliked.
– Laat onder ‘de actie status update‘ een reactie achter met het nummertje van je favoriete outfit en je maat.

Bij elke outfit geven wij ook nog een gratis Fabulous Mama cadeau! Doe je mee?

GOOD LUCK!

 

fabulous mama name it
1.
fabulous mama name it
2. fabulous mama name it
3.fabulous mama name it
4. Links  &   5. Rechts
fabulous mama name it6.

En deze kun je niet winnen, maar onze Sem mag natuurlijk niet ontbreken in deze blogpost! 🙂
_MG_4455

Productie en styling: Fabulous Mama | Iris van Woudenbergh
Fotografie: Louise Honée

Gefeliciteerd dames! Jullie hebben een outfit van name it gewonnen! Mail vóór 5 mei je gegevens + facebook link, dan komt de leuke prijs z.s.m je kant op!

Outfit 1: Mandy Schrijver

Outfit 2: Sascha Lukken

Outfit 3: Lobke van Geel

Outfit 4: Lisette Alandra

Outfit 5: Aline Prins

Outfit 6: Cindy Sanders

Tags: