DE TWINNING SUMMER OUTFIT VAN JULIE & PHILEINE

DE TWINNING SUMMER OUTFIT VAN JULIE & PHILEINE

Waar ik met Beau nog wel eens strijd heb tijdens het uitzoeken van zijn kleding ‘s ochtends is deze fase bij de meisjes inmiddels voorbij.
Heerlijk is dat! We bepalen ‘s avonds samen wat ze aandoen en wisselen jeans/legging/rok/jurk af en dat gaat heel gemoedelijk. En dat was vroeger echt wel anders!
Dus voor moeders met enorme strijd in de ochtend:het komt goed! Althans, het kan:)
Het leuke is ook dat ze nog steeds helemaal blij worden als ik iets voor hun geshopt heb en we samen een soort van stijl aan het ontwikkelen zijn die we allemaal leuk vinden.
Beide meisjes houden ook van shoppen dus dat is mooi meegenomen!

De afgelopen tijd zijn we druk geweest met het samenstellen van de zomergarderobes en waar de meisjes (en ik ook) heel fan van zijn,  zijn jeans shortjes. Staat gewoon altijd goed, met een t-shirtje,  blousje of sweater, met sneakers of slippers, kan allemaal!
Ik had ze al in verschillende kleuren aangeschaft tot ik dit exemplaartje bij Zara tegenkwam en toen ging mijn panterhart weer net iets harder kloppen. Voor Phileine kan ik tegenwoordig soms ook al op de ‘grotere’ meisjes afdeling shoppen dus dit shortje heb ik meteen in tweevoud meegenomen, dat begrijp je. Hij is bij haar nog wat aan de grote kant maar als boyfriend modelletje doet ie het prima!

Aangezien de meisjes nog steeds graag compleet dezelfde outfit aanhebben dragen ze er hier allebei een (budget!) topje van Zara op met broderie aan de bovenkant. Heel simpel maar ik hou van deze combi!
Ik hou op dit moment ook van de ‘sporty sokken in sneakers trend’ dus die hebben we eronder gestopt.
Heerlijk zomers setje voor een fijn prijsje wat we gister in heel zomers weer op de foto hebben kunnen zetten!
Laat maar komen die zomer!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie