QTIE | OUTFIT PHILEINE


Door Renske:

Toen ik bij mijn zwangerschap van Phileine erachter kwam dat ook zij een meisjes bleek te zijn leek het me qua kleding ideaal. Ze zou ongeveer in hetzelfde seizoen geboren worden dus het idee was dat alles van Julie ook weer door Phileine gedragen zou kunnen worden. Het blijkt nu allemaal toch anders te lopen….
 
Ten eerste omdat Phileine nogal wat achter loopt qua groei en Julie altijd net overal boven zat. Kleding die Julie al aan had toen ze net 1 past Phileine nog steeds niet allemaal.
Niet zo gek ook want Julie was op Phileine d’r leeftijd nu 10 cm langer en flink wat kilo’s zwaarder.
Dus alle zomerkleding van toen past Phileine nog lang niet en tegen de tijd dat ze het wel past is het waarschijnlijk allang winter. 
Daarnaast kocht ik voor Julie veel meisje-meisjes kleding, dus veel rokjes en jurkjes etc. Bij Phileine doe ik het tegenover gestelde want op een of andere manier zijn die rokjes en de meeste jurkjes geen gezicht door die ieniemienie beentjes. Daarbij is Phileine qua persoontje ook veel stoerder en heeft zij duidelijk de broek aan hier in huis.

Dus ja, dan krijg je ook gewoon letterlijk veel broeken aan! En gelukkig staan die haar in alle soorten en kleuren; leggings, skinny’s, boyfriend jeans, harembroekjes, het maakt allemaal niet uit. Gelukkig maar want zo hebben we nog steeds heel veel keus. En ach dat Julie d’r kleding haar allemaal niet past geeft mij weer de ruimte om extra veel te mogen shoppen! En veel broekjes die ik nu voor haar koop kunnen hopelijk wel weer door naar Beau! (al is die al inmiddels al bijna even groot maar goed, we blijven hopen…)
Onlangs zag ik voor mijn pittige meisjes dit stoere broekje van Qtie, een harembroekje van een superzacht stofje met een strakkere tailleband en dierenpootjesprint erop. Echt een broekje voor dat kleine kattenkopje 😉  Ze draagt ‘m hier met een trui van Lindex en haar Nikes. Hoe vinden jullie dit unisex broekje?

IMG_8028
IMG_8035
IMG_8038
IMG_8033
IMG_8034
Wat vind jij van de outfit van Phileine?
Tags: , ,

Plaats een reactie