TWINNING | OUTFIT JULIE & PHILEINE


Door Renske: 

Heel soms vraag ik mezelf wel eens af of ik de meisjes niet te veel in panterprint aankleed. En ik denk dat anderen dat soms ook denken. Maar mijn antwoord is eigenlijk gelijk NEE, je kan nooit genoeg panterprintjes in je kast hebben! Daarbij is het leuke van dit printje dat ie in zoveel verschillende soorten en kleuren uitgevoerd wordt dat elk item anders is en dus anders gedragen wordt. Ik ben nog steeds erg kritisch op het soort panterprintje en kan ook niet beschrijven hoe het er nou uit moet zien maar ik zie gelijk of het m is of niet. En bij dit jurkje had ik dat, het printje klopte en de kleurstelling met het grijs blauw en zwart maakt m weer net even anders. Ik liep er tegenaan bij V&D, waar ik eigenlijk nooit goed naar de kinderkleding kijk. Voor Julie had ik ‘m een tijdje terug al gekocht en van de week zag ik tijdens hun mega opruiming vanwege het faillissement dat ie er in Phileines maat nog voor een heel klein prijsje hing. Nou ja Phileines maat……ik denk steeds dat ze inmiddels wel in een maatje groter beland is maar ze blijft een kleine smurf. Bij Julie is het dus een strak stretch jurkje en bij Phileine zit ie lekker oversized. Af en toe een beetje twinnen vind ik zo wel leuk! Online is ie niet meer te verkrijgen maar misschien heeft jouw V&D ‘m ook nog wel!

Zin in meer blogs met panter items en inspiratie? Neem dan een kijkje op deze pagina

image1

image3

image4

image2

Wat vind jij van deze twinning outfit?!

 

Klik hier voor meer Panter Blogs!

Tags:

Plaats een reactie