ZARA KINDERKLEDING | OUTFIT JULIE


Door Renske:

Peutermeisjes van 3 jaar…….wie heeft ze ook op dit moment? Pfffffff ik heb een enorm pittig exemplaar hier in huis. Veel mensenvragen nu aan mij of ik het heel heftig vindt een derde erbij in zo’n korte tijd. Nou die derde valt me op zich reuze mee, dat komt ook omdat Beau een enorme happy baby is die eigenlijk alles wel prima vindt. Maar die kleine peutepuber erbij, die vind ik wel heftig af en toe!

Alles moet exact zo gaan zoals zij het in gedachten heeft en wordt daar (per ongeluk of niet) ook maar een klein beetje van afgeweken dan hebben we de poppen aan het dansen. Dan kan er zomaar een enorm drama plaatsvinden wat soms 5 minuten maar soms ook een half uur kan duren. Ze zeggen vaak pick your battles en dat is precies wat we doen op dit moment want anders hebben we de hele dag discussies. Dus daarom gaan we zelf nooit als eerste door welke deur dan ook, wachten we braaf op de gang tot Julie roept dat we ook de trap op mogen komen (om en om, dat dan weer wel), trekken we niet zelf de wc door, drukken niet op lichtknopjes en nemen we pas een hap als zij ook een hap genomen heeft 🙂  (En dan te bedenken dat er dus ook nog tig dingen zijn waar we wel over discussiëren …..;)

Ook over kleding heeft Julie een uitgesproken mening en bepaalt ze het liefst zelf elke dag wat ze aantrekt. Aangezien ze nog steeds in de never ending thule rokjes fase zit probeer ik dit keuzemoment ‘s ochtends wel enigszins  te beïnvloeden. Ze heeft namelijk ook zo veel leuke broeken en truien! Nu het zo koud aan het worden is lukt het steeds beter en van de week wilde ze eindelijk deze heerlijke trui van bont aan die ik laatst voor haar had gekocht bij Zara. De trui is gebroken wit en echt superzacht! Julie wil er alleen een hemdje onder aan en hij kriebelt niet! Aan de voorkant is de trui iets korter dan aan de achterkant. En dus heerlijk fluffy en warm! Echt een aanrader voor de koude wintermaanden! Ze draagt ‘m hier op een mat zwarte skinny, ook van Zara. En ze wilde heel graag op de foto maar dan wel perse MET haar panter kaplaarsjes aan. Ik had zelf iets anders in gedachten maar deze battle ben ik maar even niet aan gegaan anders hadden we op dit moment waarschijnlijk helemaal geen foto’s gehad…. 🙂

Hoe vinden jullie deze heerlijke trui? Ze hebben ‘m ook nog in meerdere kleuren!

Via deze link kun je bij Zara shoppen

IMG_4277

IMG_4284

IMG_4298

IMG_4302

IMG_4294

Klik hier om de trui te shoppen

Wat vind jij van deze outfit?

Tags: ,

Plaats een reactie