DIT ZIJN DE TOFFE NIEUWE SWEATERS VAN REIN & MAAS!

DIT ZIJN DE TOFFE NIEUWE SWEATERS VAN REIN & MAAS!

Door: Heddy

De meivakantie is inmiddels achter de rug, kinderen weer in ritme en regelmaat en de klok is weer ons beste maatje…..

Maar ik neem jullie even kort mee naar onze meivakantie, heerlijk naar de zon!
Heerlijk zwemmen, spelletjes, jeu de boules, barbecuen, koude wijntjes, quality time! De Italiaanse temperaturen lagen zo op de 21 graden, licht briesje! Mij hoor je niet klagen…… Bij het avondeten was een vestje/trui wel fijn!

En kijk deze leuke sweaters van de Bobo Choses voor de boys! Tikkeltje oversized, love it! Ik vind de kleuren enorm fijn en goed te combineren met jeans, print broekje, van alles. Het broekje van Maas was een gevalletje van ‘eens iets totaal anders’ proberen van het merk Emile et Ida. Eenmaal in mijn handen, kijkend naar de combinaties met wat al in de kast hangt, werd ik nog enthousiaster! Dikke liefde voor deze set, dikke liefde voor deze boys en dikke liefde voor meivakantie waarin niets moet, alles mag 💛!

Tags: , , ,

Plaats een reactie