DIT IS DE NIEUWE LEGGING VAN JUNES

DIT IS DE NIEUWE LEGGING VAN JUNES

Door: Alison

Hi!

Zo hé! Trek de winter kleding maar weer te voorschijn.
7 mei word deze mama 26 jaar, en dat vierden wij deze week al.
Ik kan me niet heugen dat ik met mijn verjaardag zulk fris weer heb gehad.

Waarom heeft niemand mij verteld dat je verjaardag organiseren met een dreumes in huis echt slopend is? Mijn planning, voorbereiding & mijn versiering! Alles liep net even anders. Junes denkt namelijk dat zij een enorm goede hulp is. En of ze dat is, ik lig constant in een deuk. In de supermarkt heeft zij van alles in het winkelwagentje gepleurd. En vervolgens denken dat ik niks door had. Mijn inkooptocht duurde dit keer geen 3 kwartier! Maar slechts 1,5 uur. Maar ze is zo lief, ik vind het echt leuk om te zien dat ze het met de goede bedoelingen doet. Nou schat, hopelijk help je jouw mama over een aantal jaar nog net zo goed, maar vooral met plezier.

Terug naar huis liepen wij langs Bergse Achterplas die momenteel vol zit met jonge gansjes. Junes geniet enorm van dieren om haar heen. Samen hebben wij de ganzen en de eendjes onze oude brood gevoerd. Blazende mama gans vond het in eerste instantie niet zo fijn. Ik denk dat ik een voorbeeld ga nemen aan die gans! Kom je in de buurt van mijn kind, ik blaas net zo hard tot dat je weg rent!

Junes droeg vandaag haar nieuwe streepjes legging van Mar Mar Copenhagen. Ik ben echt fan van de pasvorm. Hij sluit super slank aan en lubbert helemaal niet! Junes draagt het broekje hier met witte hoge vans, een t-shirt van de Zara en haar gepersonaliseerde legerjack van Once Upon a Pink Cloud. Het broekje kan je op zoveel manieren combineren lekker stoer met een sweat, of bijvoorbeeld met een jurkje of rok.

Neem zeker even een kijkje op de webshop voor de rest van de geweldige collectie van dit Deense merk  

Heeeeel veel liefs,

Alison & Junes.

 

Tags: , ,

Plaats een reactie