ATELJEE | DE NIEUWE LEGGING VAN AIMEE


Door Sophary:

Ondertussen kennen jullie Aimeetjes style al wel een beetje toch? Ik omschrijf het als … veel opvallende ‘design’ printjes, gecombineerd met mooie basics. Merkitems probeer ik vaak te mixen en matchen met goedkopere items van bijvoorbeeld Zara of H&M. Ik ben best bereid iets meer te betalen voor merkitems, maar dan moet ik wel meerdere combinaties mee kunnen maken.

Zo kwam ik laatst het merk Ateljee tegen online. Ateljee is een Amerikaans merk met een Scandinavisch design. De collectie is niet opvallend qua kleur, maar opvallend in mooie prints. En voor mij dus makkelijk te combineren met opvallende items.

Zo ook deze verenprint legging. De pasvorm is perfect! De legging heb ik gecombineerd met de favo wintertrui van Aimee. Nu nog lekker winters, maar straks voor het voorjaar te combineren met pastelkleurige sweaters. Laat het voorjaar maar komen hoor!

Wat vind jij van deze combinatie?

Je kunt de legging hier shoppen bij Ateljee

cofcofcofcofcofcof

Klik hier om de legging direct te shoppen

Wat vind jij van den nieuwe legging van Aimee?

Tags: , ,

Plaats een reactie