ZO COMBINEER JE ZWEMKLEDING OP VAKANTIE

Swimwear vs daily wear

Door: Jeannine

Niets is zo fijn als lekker de hele dag rondlopen in je zwemkleding wanneer je op vakantie bent. Met het warme weer droog je in no time op en het is makkelijk wanneer je weer toe bent aan een verfrissende duik in de zee of het zwembad. Voor een wandelingetje over straat is het misschien wat ambitieus, gelukkig kan swimwear ook heel leuk gecombineerd worden met je alledaagse kleding en creëer je in een handomdraai zo een paar coole, nieuwe looks. In deze post deel ik er twee van Lara in de versierde straten van Legian in Bali.

LOOK 1:
Groot favoriet, de salopette jurk. Stoer en op zoveel manieren te dragen. Er was dan ook geen twijfel over mogelijk dat ik dit item in Lara haar koffer zou stoppen. Lara draagt de jeans salopette over haar badpak met bloemenprint. De franje aan één kant van haar schouder geeft een speels effect. De look is afgestyled met een shiny diadeem in haar beachy hair, basic slippers van Havaianas en hippe tas van Susan Bijl. Een item, die je net als de cat eye zonnebril, vaker terug ziet komen op foto’s van mijn dochter.

Swimsuit: Zara
Jurkje: bijv Zara

LOOK 2:
Eerder schreef ik al een blogpost over de mooie zwempakken en shirtjes van Beach & Bandits. Een Nederlands merk, gespecialiseerd in UPF 50+ zwemkleding voor kinderen. Niet alleen geschikt voor in het water, maar ook wanneer je met je kroos in de zon wandelt. Mijn dochter heeft haar Leopard Shark swimsuit dan ook niet alleen tijdens het zwemmen, maar ook vaak daarbuiten aangehad. En zeg nou zelf, een opvallend printje is toch ook gewoon té leuk om in je outfit te verwerken. Zo creëer je makkelijk een paar nieuwe looks. Bijvoorbeeld met dit denim short van de Zara, afgestyled met corduroy zeemanspet, slippers van Havaianas en, daar is ‘ie weer, de tas van Susan Bijl.

Swimsuit: Beach & Bandits 
Jeansshort:  Zara

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie