OLIVIA IS BACK IN EEN PRACHTIG JURKJE!

OLIVIA IS BACK IN EEN PRACHTIG JURKJE!

Door: Yvon

Het is even stil geweest, maar sinds deze week zijn we er weer!

Het voelt als gister maar inmiddels was het toch alweer een jaartje geleden dat ik mijn laatste blog heb geschreven voor Kindermodeblog. Door alle drukte en hectiek rondom onze verhuizing en verbouwing is er even geen tijd geweest om te bloggen.

Het kriebelde weer van alle kanten om de camera te pakken, leuke setjes te maken en te schrijven. Olivia is inmiddels 5 jaar en nog altijd gek op jurkjes én echte meisjes dingen. Een broek blijft een strijd en verleden tijd. Olivia heeft een eigen willetje en weet heel goed te vertellen wat ze wel en niet mooi vindt. Om ‘s ochtends een strijd te voorkomen leg ik ‘s avonds ( in overleg) haar outfit voor de volgende dag klaar. Het lukt mij persoonlijk nog niet om de boel los te laten en ze volledig zelf haar outfit te laten kiezen, dit komt binnen nu en een paar jaar wel.

Ik heb een ontzettend leuk jurkje gescoord van Le Big via Kixx online. Helemaal mijn smaak, wit met ruches en een elastische band in de taille. Lekker girly, lief en klassiek. Dit jurkje combineren met een paar knie kousjes en sneakertjes maakt het geheel weer wat ondeugender. De fluor streepjes op het jurkje vallen bij Olivia helemaal in de smaak. Het jurkje van Le Big valt wel iets kleiner, Olivia draagt hier maat 110/116, precies op maat. Philou draagt hem wat ruimer, dit vind ik persoonlijk ook heel lief staan. Geen ruzie om een jurk, ze kunnen hem beide om en om dragen. Ik zal binnenkort laten zien hoe Philou het jurkje draagt.

Pssst, het jurkje is nu in de aanbieding bij Kixx, dus sla snel je slag!

KIXX Online heeft nog veeeeeeeel meer moois in de collectie, klik hier om ‘m te bekijken. 

Tags: , ,

Plaats een reactie