3X BACK TO SCHOOL MET KIXX ONLINE


In een groot deel van het land zijn de scholen alweer begonnen en na dit weekend zullen ook de kids in het noorden van Nederland weer back to school gaan. Bij een nieuw schooljaar hoort natuurlijk een nieuwe outfit waarin je kind zich helemaal lekker voelt. Wij delen vandaag 3 hippe meiden outfits die wij bij Kixx Online voor je bij elkaar hebben geshopt. Want wat zien de nieuwe kinderkleding collecties er allemaal te gek uit. Een lekkere mix van stoer en girly. De rokjes draag je wanneer het zonnetje schijnt nog met blote benen of toffe kniekousen. Wordt het straks weer wat frisser? Dan combineer je deze natuurlijk met een fijne maillot of legging. Welke back to school outfit past helemaal bij jouw meisje? Leuk als je het ons in een reactie op Facebook laat weten!

 

Look 1

 1. Jasje Retour
 2. Truitje Scotch R’Belle
 3. Rugzak Scotch & Soda
 4. Broek Indian Blue Jeans
 5. Schoenen Vans

Look 2

 1. Sweater Molo
 2. Rok Molo
 3. Rugzak Vans
 4. Sokken Little Miss Juliette
 5. Schoenen Vans

Look 3

 1. Shirt Scotch R’Belle
 2. Pet Scotch R’Belle
 3. Rokje Street Called Madison
 4. Rugzak Molo
 5. Schoenen Converse 

Voor welke outfit kies jij? En je dochter?

Lees ook: Kixx Kidswear opent vernieuwde kinderwinkel

Tags: , ,

Plaats een reactie