LÖTIEKIDS | OUTFIT OLIVIA

Jullie zien het goed! Dit keer geen maillot, warm vest en een sjaal. Olivia draagt gewoon alleen een jurkje, lekker met blote beentjes. Het is zelfs zo erg dat ze nu (na de vakantie) het liefst niks aan haar benen draagt en vooral geen ‘broek’!!! Een jurk, maillot of legging krijg ik gelukkig na twee keer nee nog wel aan, maar een broek ‘dat zit niet lekker mama’, ‘pijn’.

Wij hebben even een heerlijke ‘winterpauze’ gehad. Samen met het gezin hebben wij genoten van onze vakantie. Naast genieten was het natuurlijk ook druk op sommige momenten met twee meisjes, herkenbaar mama’s? Ik zal jullie snel meer vertellen over onze reis op Mama Glossy.

Olivia draagt hier een jurkje van het Spaanse merk Lötiekids. In Nederland nog een vrij nieuw merk wat ik ontzettend leuk vind. Mooie, simpele basics met een niet te opvallende print. Het jurkje heeft een super pasvorm en is van een fijne kwaliteit gemaakt. Goed om te weten, je kan het jurkje nu voor een spot prijs shoppen in de sale. Het is een jurkje van deze wintercollectie maar zoals jullie zien staat geel ook heel vrolijk en leuk in de zomer. Een jurkje kan eigenlijk altijd vind ik!

En als het aan Olivia ligt ook 😉 …

Klik hier om dit jurkje te shoppen

lotiekids olivia

lotiekids olivia

lotiekids olivia

lotiekids olivia

lotiekids olivia

lotiekids olivia

 

Klik hier om naar de website van Lötiekids te gaan

Tags:

Plaats een reactie