OLIVIA IN EEN JURKJE VAN KRUTTER

Kennen jullie het merk Krutter nog? Krutter is een Deens kinderkleding merk ontworpen door Brigitta Sonn. Zij werd geïnspireerd door haar eigen jeugd. De kleding kenmerkt zich door dieren en natuur applicaties, vrolijke kleuren en strakke lijnen. De kleding is heel comfortabel, mooi, Scandinavisch, vrolijk en stijlvol.

Voor Olivia shopte ik dit echte meisje meisje jurkje. Een jurkje hoort in een kledingkast van een meisje thuis. Dit jurkje sprak mij aan vanwege het mooie model, het lieve witte kraagje en de fijne zachte en dikke rib stof. Daarnaast vind ik donkerblauw een kleur die Olivia heel mooi staat. Dit jurkje kan ze natuurlijk normaal dragen maar ook tijdens de feestdagen die er aan gaan komen. Een leuk glitter haarbandje erbij en ze heeft een feestelijke outfit!

Klik hier om dit jurkje te shoppen

Jurkje Krutter

Jurkje Krutter

jurkje krutter

 

Wat vinden jullie van dit jurkje?

Klik hier om Krutter te shoppen

 

Tags: