DE NIEUWE CHUNKY SNEAKERS VAN REIN & MAAS

DE NIEUWE CHUNKY SNEAKERS VAN REIN & MAAS

Laatst gebeurde het weer….. krijg ik een berichtje van een mama die zomaar zegt dat ik haar enorm inspireer qua kleding outfitjes van de boys …. Gelukkig zegt ze dat digitaal en ziet ze mijn hoofd niet, want het schaamrood en verbazing staan dan op mijn hoofd! Súper lief om te horen en dat motiveert ook zéker om regelmatig wat te delen! Maar ik ben gewoon echt niet goed in het ontvangen van een complimentje… of ik ben het er niet ‘mee eens’ of laat het onvoldoende tot me doordringen door de drukte van alle dag! Wat ik er eigenlijk ook mee wil zeggen is, ik doe ook maar wat! Ze moeten toch kleren aan?

Er zijn momenten dat de post NL overuren draait voor ons huishouden, maar ook echt wéken niet! Als ik iets koop, sta ik er echt 100% achter en tegenwoordig moet de commissie dat ook staan (lees Rein en Maas). Het is een soort gevoel wat ik bij een kleding item heb en zodra dat goed is, gaat het ‘t winkelmandje in! Heel soms denk ik wel eens dat ik het item meteen een maatje groter moet aanschaffen voor het jaar daarna, want het zal vast niet leuker worden dan dit… dat dacht ik ook vorig jaar met het Zara sneakertje. Gelukkig heb ik dat toch niet gedaan, want jawel…. Zara is weer met een súper tof vernieuwde versie gekomen, maar wel hetzelfde zachte materiaal! De jongens dragen ‘m nu met hun nieuwe jogging bermuda, ook van de Zara! Leuk is ‘ie hè? 

Dankjewel lieve mama, die zo attent was om een berichtje te sturen …. 💛 Jíj bent mijn inspiratie voor deze blog! 

Deze toffe sneakers vind je hier

 

 

 

Tags: ,

Plaats een reactie