ZÓ COMBINEER JE GROEN
Groen is dé kleur van dit seizoen! En je kunt helemaal los, door verschillende groentinten in één outfit met elkaar te combineren. Rein draagt vandaag een hele toffe polo met visjes erop van 4FunkyFlavours op een heerlijk kek broekje van Z8. En omdat het nog wat fris kan zijn draagt hij hierop een blouse van Zara, maar dán als vest. Of als jasje. Het kan allemaal! Heerlijk toch dat groen? Weer eens wat anders dan blauw 😉 Stoer menneke hè die Rein?!

Via deze link kun je zijn gave polo scoren!   ( een goed alternatief is deze groene polo)

coole kinderkledingcoole kinderkledingtoffe sneaker kids4ff_kindermodecoole kinderkledinggroene kinderkleding

 

Via deze link kun je de gehele collectie van 4FunkyFlavours bekijken

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , ,

Plaats een reactie