MIX EN MATCH OUTFIT MET TRENDKLEUR GROEN


Mixen en matchen met kekke items, die net even anders zijn. Daar hou ik van! Door items met verschillende printjes met elkaar te combineren maar met dezelfde kleurtinten, houd je het geheel toch dicht bij elkaar. Zo heb ik dit geinige blousje van Bla Bla Monkey ( een Frans kinderkleding merk om in de gaten te houden ) gecombineerd met een groen broekje van Zara met ijsbeertjes erop. Jade kan hier heerlijk in rondrennen en spelen. Dat broekje zit ook wel onwijs lekker! Heb jij al veel van dit soort broekjes bij Zara gescoord? De sweatbroekjes van Zara zijn een regelrechte hit! Ze worden steeds weer opnieuw aangevuld, ze zitten erg lekker en zijn ook nog eens heel erg betaalbaar. Je moet alleen niet gek opkijken als je je buurmeisje of buurjongen ook in dat toffe broekje tegenkomt. Zolang je maar blijft mixen en matchen blijf je altijd uniek! Have fun today!

Via deze link surf je naar Bla Bla Monkey

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-129 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-124 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-132 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-127 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-123
Klik hier om te shoppen bij Bla Bla Monkey

Wat vind jij van de kleur groen?

 

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: , , , ,

Plaats een reactie