DIT IS EEN SUPERLEUKE NIEUWE (BUDGET!) OUTFIT


DIT IS EEN SUPERLEUKE NIEUWE (BUDGET!) OUTFIT

Door: Rosan

Ja ja, je ziet het goed… ze heeft een legging aan!! Voor degenen die mijn blogs nog niet kennen en denken, waar heeft ze het over… een legging nou bijzonder hoor! Mijn dochter draagt al tijden alleen maar jurkjes en rokjes, zelfs leggings werden niet meer gedoogd. En het gebeurt zo vaak dat ik outfitjes voorbij zie komen, met een broek, waarvan ik denk: ooh die zouden haar zo tof staan. Jammer voor je mams, deze kleuter weet exact wat ze (niet) wil…

Toch is soms een legging gewoon wel makkelijk en ik besloot er weer een paar voor haar aan te schaffen want alles wat ze nog had dat werd inmiddels alweer te krap. Een shop waar ik regelmatig even gluur is het Franse Kiabi, daar hebben ze net andere dingen dan we hier bij de andere ketens terug vinden én het is fijn voor de portemonnee. Qua maatvoering moet je daar wel even rekening mee houden, want het valt dus klein.

Ik kocht een paar leggings, wat leuke shirts en deze hele fijne héle zachte trui voor Mckenzie. En het is waarschijnlijk omdat ik haar al zolang niet in een broek heb gezien, maar ik was echt helemaal enthousiast. Dit is toch een té leuke outfit!! Mijn enthousiasme sloeg blijkbaar over op haar want ineens werd het een optie om deze outfit naar school aan te trekken! En ze ging nog stap verder, uit zichzelf… ik zweer het geen druk of omkoperij… ze wilde een deal maken dat ze de ene dag een maillot zou dragen en de andere dag een legging. Dus je snapt wel, ik deed even een klein vreugdesprongetje want daar werd een deur naar nieuwe outfit combinaties geopend!

 

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie