Budget kindermode: outfit C&A


Door: Laura

Het werd hoog tijd om de garderobe van mijn zoontje Davey aan te vullen. Broeken werden te kort, truien en shirtjes te klein.  Nu is het vinden van een leuke jeans voor Davey altijd wel een dingetje. Hij is vrij smal en de meeste modellen zijn dan ook bij het kruis veel te wijd. Geen gezicht vind ik dat. Meestal haal ik voor hem een slim fit jeans en soms een regular die niet te breed valt. Over het algemeen slagen we voor deze modellen wel bij de H&M of de WE.

Laatst waren we in de C&A vanwege een geweldig shirtje voor dochterlief wat we wilden kopen. Ik besloot even een kijkje te nemen bij de jongensafdeling en jawel, daar hing een leuke jeans voor ook nog eens een leuke prijs! Snel gepast en het model zit echt perfect. En het is een hele stoere jeans, óók heel belangrijk voor jongens van bijna 7 jaar.
Helemaal gelukkig met deze vondst liepen we naar de kassa toen mijn oog op een hele leuke sweater viel. Gelukkig was ook deze nog in zijn maat en zo hadden we een nieuwe stoere outfit compleet.  De volgende keer dat ik in de C&A ben sla ik zeker de jongensafdeling niet meer over!

Budget Kindermode

Jeans: C&A €15,- Sweater: C&A €12,-

Wat was jouw laatste budget item?
#budgetfriday 

Tags: , , ,

Plaats een reactie