SUPERLEUKE OUTFIT VOOR MEISJES


Vandaag wil ik graag de outfit van Guusje met je delen. Dit is zo’n outfit waar mijn hartje nog nét iets harder van gaat kloppen. Verschillende kinderkleding merken in de mix & match, met hele leuke printjes! Misschien zag je dit outfitje al eerder voorbijkomen in mijn persoonlijke column? Het broekje is van Tootsa MacGinty, het shirtje van L’Enfant Sauvage, het vest van Tumble ‘N Dry en de laarsjes van Polarn O. Pyret. Een echte mix dus van mega leuke kinderkleding merken. Bij Tootsa Mac Ginty is het trouwens nu volop sale en ik raad je echt aan om daar wat leuks te scoren en dit merk eens uit te proberen. Wat vind jij van Guusje d’r outfit?

Je kunt hier shoppen bij Tootsa MacGinty

tumble en dry vest

tumble en dry vest

legging tootsa macginty

legging tootsa macginty

Je kunt hier shoppen bij Tootsa MacGinty

Wat vinden jullie van deze outfit?

Foto’s door NIenke van Denderen

Tags: , ,